Valintakoevastausten kopioiden pyytäminen ja oikaisupyynnöt vuonna 2019

Valintakoevastausten kopioiden pyytäminen vuonna 2019

Voit pyytää kopiot valintakoevastauksistasi vuonna 2019 yhteishakua koordinoivasta Turun yliopistosta. Kopion voit saada 28.6. jälkeen. Kopioiden pyynnöt osoitetaan ensisijaisesti sähköpostilla otsikolla ”Biologian yhteisvalinnan valintakokeeseen tutustuminen”. Valintakokeen skannaus ja lähettäminen maksaa hakijalle 10 euroa. Pyynnön käsittelyaika on noin viikko. Vaihtoehtoisesti voit käydä paikan päällä tutustumassa arvosteltuun vastaukseesi (ilmainen). Pyyntö tulee tehdä etukäteen ja saat sähköposti-ilmoituksen, kun koevastauksesi on katsottavissa.

Sähköposti: hakijapalvelut@utu.fi
Käyntiosoite: Opiskelijakeskus Disco, päärakennuksen ja Natura-rakennuksen välinen käytävä, Yliopistonmäki. Avoinna ma-pe klo 12-14.

Oikaisupyynnöt biologian yhteisvalinnassa vuonna 2019

Oikaisupyyntö on tehtävä kirjallisesti ja siinä on ilmoitettava seuraavat tiedot:
– minkä yliopiston opiskelijavalintaan (Helsingin yliopiston osalta myös minkä hakukohteen) oikaisua haetaan,
– mitä kohtaa päätöksestä pyydetään oikaisemaan,
– miten päätöstä pyydetään oikaisemaan sekä
– perusteet, joilla oikaisua pyydetään.

Biologian yhteisvalinnassa mukana olevien hakukohteiden vuoden 2019 opiskelijavalintaa koskevat oikaisupyynnöt tulee toimittaa yhteisvalintaa koordinoivaan Turun yliopistoon.

Oikaisupyyntöjen on oltava perillä Turun yliopistossa viimeistään 12.7.2019 klo 15.00. Myöhästyneitä oikaisupyyntöjä ei ole mahdollista ottaa huomioon.

 

Sähköposti: hakijapalvelut@utu.fi
Postiosoite: Hakijapalvelut, 20014 Turun yliopisto.
Käyntiosoite: Opiskelijakeskus Disco, päärakennuksen ja Natura-rakennuksen välinen käytävä, Yliopistonmäki. Avoinna ma-pe klo 12-14.